Keka

OHJEITA KEKAN SAUNANLÄMMITTÄJILLE

AUKIOLOAJAT SUNNUNTAISIN KLO 12 – 17

Saunat on hyvä laittaa lämpiämään n. 2 tuntia aukioloaikaa aikaisemmin, joten muistathan tulla ajoissa paikalle. Alasauna täytyy pitää kuumana koko ajan. Alasaunan lattialle ei saa laskea vettä, jäätyy!!! Jos kävijöitä on vähän, yläsaunaa ei tarvitse pitää kovin kuumana. Laita vettä säiliöön, josta otetaan löylyvesi. Laita myös laituri ja avanto uintikuntoon. Tarkista, että pumppu pyörii avannossa. Mökin sisällä takassa voi pitää tulta koko ajan, jos ilma on kylmä. Tarkista saunan eteisessä pattereiden lämpö tarpeen mukaan.

Jätä peruslämpö päälle lähtiessäsi. Saunapuut ovat ylhäällä, joten niitä voi hakea sieltä. Lähtiessäsi huolehdi, että saunoihin jää täydet puukorit seuraavaa lämmittäjää varten.

Uintimaksu on 4,00 euroa/aikuinen, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.

Pöydällä on maksulipas ja lämmintä mehua. Mehun voit keittää ja laittaa tarjolle termoskannuun (jos sinulla on ylimääräistä kotimehua, voisit lisätä sitä tiivisteeseen antamaan makua ja väriä)

  • Muista sulkemisajan jälkeen tyhjentää säiliöt! Älä kaada vettä lattialle, jottei se jäädy.

Laske lopuksi päivän tuotto, kuittaa summa vihkoon ja vie rahat koululle opettajalle.

Rahat tilitetään vanhempainryhmän tilille ja niillä toteutetaan koululaisten luokkaretkiä (summasta vähennetään 20 % puumaksua kaupungille).

Vie Keka-kassi (sis. mehukanisteri, motit, tyhjä ’lompakko’, vihreä vihko ja avaimet)

  • – seuraavalle lämmittäjälle tai
  • – koululle ip-kerhoon koulupäivinä ennen klo 16.00
    (koulunkäynninohjaaja Ninetta Haapalalle)
    Kun mehu ja/tai motit ovat vähissä, ilmoita Eevalle.

Mikäli jotain on rikki, puut loppu, roskasäiliö täynnä tms, ilmoita maanantaina nuorisotoimistoon Elisalle. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä päivystävään laitosmieheen.


  • PÄIVYSTÄVÄ LAITOSMIES 044-429 4517
  • ELISA MÄNNISTÖ 044-429 4355
  • EEVA VOLTTI 040-537 0332