Kyläyhdistys

Niemelänkylän kyläyhdistys

Niemelänkylän kyläyhdistys on toiminut jo vuosien ajan järjestäen kyläläisille tapahtumia, retkiä, kursseja yms. Kyläyhdistyksen tapahtumista suurin osa järjestetään koulun tiloissa tai pihalla ja usein koulun henkilökunta on mukana järjestelyissä.
Kylänäyttelijöiden katoksen valmistuminen mahdollisti erilaisten tapahtumien järjestämisen.


Niemelänkylän kyläpuisto eli Kustinpuisto

Kustinpuisto, joka valmistui vuonna 2006, on kyläläisten yhteinen paikka, jossa voi istahtaa puistonpenkille tai vaikka kokoontua pöydän ääreen vaihtamaan kuulumisia. Grilliä saa käyttää vapaasti. Tuo tullessasi omat polttopuut ja makkaratikut.
Toivomme, että käyttäjät vievät roskansa pois ja muistavat pitää osaltansa hyvää huolta puistosta ja välineistä. Vuosittain järjestettävillä talkoilla kunnostetaan puistoa; talkooporukkaan kaipaamme uusia innokkaita kyläläisiä. Kyläyhdistys palkkaa lisäksi kesätyöntekijän kylän omista nuorista hoitamaan puistoa ja nurmikkoa. Kesätöistä voi kysellä hallituksen jäseniltä.


Kutomatupa

Kutomatuvalla Niemelän koulun kellarissa voit käydä kutomassa mattoja. liinoja yms. Asiantuntevia neuvoja tuvan toiminnasta ja kutomisesta saat parhaiten tiistaisin klo 11-14, kun tuvalla pidetään ns. kökkäpäivä.
Käykäähän katsomassa ja kutomassa!

Lisätietoja

  • Elsa Paavonperä 0407209402
  • Kati Sorvisto 0400382895

Kekan avantouinti

Niemelänkylän kyläyhdistys osallistuu Ylivieskan Ladun kanssa yhteistyössä Kekan avantouintisaunojen lämmitykseen. Lämmitysvuoro on kyläyhdistyksellä joka toinen sunnuntai. Lämmittäjinä toimivat koululaisten vanhemmat. Kertyneet varat ohjataan luokkaretkirahastoihin.


Kyläyhdistys vuokraa muun muassa ruoka/kahvikalustoa ja painehuuhtelulaitetta. Vuokrauksen yhteystiedot löytyvät kotisivuilta osiosta Kyläyhdistys vuokraa.

LINKIT:
Ohjeita Kekan saunanlämmittäjille
Kyläyhdistys vuokraa